Wie zijn we?

Het online concept Hondenpoep.NL is een initiatief welke mede tot stand is gekomen door Gepp Producten & Advies vanwege het tienjarige jubileum. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in alle aspecten die te maken hebben met, of in het verlengde liggen van, aanpak overlast hondenpoep. Meer weten over dit bedrijf check de website.

Naast het bieden van voorzieningen heeft Gepp Producten & Advies, samen met het advies bureau Percepion Consultancy (website) tot tweemaal toe het gemeentelijk hondenbeleid in Nederland onderzocht. Ook is er twee keer een symposium (website) aan dit thema gewijd.

Deze twee bedrijven hebben het initiatief genomen tot het concept Hondenpoep.NL. HAWE Projecten, Evenementen en Advies heeft het concept ontwikkeld. Veel bedrijven, (onderwijs)instellingen, organisaties maar ook particulieren ondersteunen het online concept inmiddels.

Want er zijn twee zaken m.b.t. hondenbeleid wat beter kan in Nederland:

1. het hondenbeleid kan (moet) positiever (meer ruimte en begrip en beter faciliteren)

2. hondenbezittters moeten de hondenpoep (voortaan) opruimen (dat scheelt een hoop…)

Steun je dit initiatief ook. Dat kan als particulier maar ook als bedrijf. Dit kan door contact op te nemen met info@hondenpoep.nl Natuurlijk kan je ons ook volgen op Twitter en en volgen en liken op Facebook.

Kortom: Hondenpoep.NL
Een uniek concept wat wil informeren, prikkelen, samenwerken, aan de slag gaan met beleidsvraagstukken, oplossingen en producten bieden, en bovenal resultaat willen bewerkstelligen! Voor eens én altijd!

 

 

 

Deel dit bericht op Social Media en / of volg ons om up2date te blijven!

Facebook Twitter Email