Petitie Nederland is toe aan positief hondenbeleid! Ja toch?

Teken hier de petitie!

Het hondenbeleid in Nederland wordt nog veel te vaak door hondenbezitters als zijnde“negatief”ervaren. En dat is toch op zijn minst vreemd te noemen. Zoveel hondenbezitters in Nederland en dan toch “niet gehoord” worden. Waar schort het hem aan?

Hondenbezitters worden vaak niet geraadpleegd bij de totstandkoming van hondenbeleid in de gemeente. Hondenbezitters worden nog te vaak over één kam geschoren met betrekking tot bijvoorbeeld het laten liggen van hondenpoep. Terwijl er steeds meer mensen bereid zijn de hondenpoep op te ruimen. Hondenbezitters moeten vaak wel de hoofdprijs betalen in de vorm van hondenbelasting! Daarnaast heb je ook nog eens de strenge handhaving op met name loslopende honden (bekeurterreur & hond als nieuwe melkkoe). Kortom: hondenbezitters voelen zich vaak “gepakt”!

In toenemende is er verzet tegen gemeenten die dit niet goed voor elkaar hebben. Met dit initiatief willen we de hondenbezitters in Nederland (lees bij u in de gemeente) helpen met het onder de aandacht brengen van bovenstaande. Dit willen we doen door u, de hondenbezitter (maar natuurlijk ook de niet hondenbezitters) de mogelijkheid bieden door een petitie te ondertekenen.

Wij houden de scores (aantal stemmen) in totaal bij maar ook het aantal stemmen per gemeente. Door de krachten te bundelen kan er richting politiek zowel op gemeente als landelijk niveau een signaal worden afgegeven dat Nederland toe is aan positief hondenbeleid! Ja toch?

 

Petitie beter hondenbeleid Nederland

Beste,

Ik ben van mening dat het hondenbeleid bij mij in de gemeente positiever moet worden neergezet!

Meer ruimte voor hond en baas, meer en / of betere voorzieningen, de hondenbezitters betrekken bij het beleid. Ik wil in feite dat de gemeente waarin ik woon simpelweg meer rekening gaat houden met het feit dat er heel veel hondenbezitters zijn die ontzettend veel plezier ontleden aan hun trouwe viervoeter (s). Dit kan, nee dit moet beter!

Nederland is toe aan positief hondenbeleid! En ik ondersteun dit van harte!

[signature]

27 signatures

Deel met uw vrienden:

 
 

 

 

Deel dit bericht op Social Media en / of volg ons om up2date te blijven!

Facebook Twitter Email