Hoe krijgen we gemeenten zover dat ze naar ons gaan luisteren?
Het is toch raar: wel hondenbelasting betalen en hiervoor niks terug krijgen!
Niet iedereen is dol op honden. Sommigen zijn zelfs bang!
Laten we de hondenpoep nu allemaal gaan opruimen in de toekomst!

Waar wij voor staan

Een hond geeft energie en miljoenen mensen in Nederland ontlenen er dagelijks ontzettend veel plezier aan. Dit mag je als gemeente niet over het hoofd zien. Toch is hondenpoep (en met name de bestrijding ervan) vaak de insteek van gemeenten om hondenbeleid “op poten” te zetten. Met dit initiatief willen we dat gemeenten in gaan inzien dat het hondenbeleid allemaal wel wat vriendelijker kan.

Lees verder

Oplossingen

Hondenpoep.nl wil met dit online concept een bijdrage leveren voor het structureel terugdringen van de overlast van hondenpoep. Maar we willen veel verder gaan. We streven een positief hondenbeleid na in Nederland!

Lees verder

Geef uw mening

Hondenpoep.nl biedt een platvorm voor de mening van hondenbezitters in Nederland. Over hondenpoep wordt zeer veel geklaagd. Het is dan ook niet voor niks Nederland grootste ergernis.
Over het hondenbeleid in de eigen gemeente wordt ook steeds meer geklaagd.

Lees verder

Producten

Hondenpoep.NL levert naast dit online concept een aantal producten en diensten die in het verlengde liggen van de thema’s “positief Hondenbeleid”en “aanpak overlast hondenpoep”.

Ga naar de webshop

Nieuws

Hondenbezitters over Hondenpoep.nl:

Eindelijk een centraal platform dat het opneemt voor de belangen van de hondenbezitter en de onderwerpen van meerdere kanten bekijkt.

Mark de Haas, Hondenpoep.NL
Deel dit bericht op Social Media en / of volg ons om up2date te blijven!

Facebook Twitter Email